Silver-line matras Resista pocketveer matras

Fair Sleeping Silver-line matras Resista pocketveer matras

Verkoop
Inkoop

Inclusief b.t.w
Exclusief b.t.w

Code EAN: SKU/ EAN 91149 Categorieën ,

Fair Sleeping Silver-line matras Resista pocketveer matras

Silver-line matras Resista pocketveer matras

Silver-line matras Resista pocketveer matras

dit  matras is uitgevoerd in een mooie dubbeldoek stretch hoes, de hoes bevat een extract van de Aloë Vera plant en is voorzien van een ritssluiting aan vier zijden. Aloë Vera zorgt ervoor dat de hoes zacht en verkoelend aanvoelt en geeft een frisse geur af. De hoes is doorgestikt met 200 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt.  Deze matras is  geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Resista matrassen zijn voorzien van handgrepen.

De matras is verkrijgbaar in de gewichtsklasse soepel. (gewichtsklasse tot circa 100 kg)

Wat zijn pocketveren?

Pocketveer: Een pocketveer matras is een matras gevuld met stalen veertjes die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (pockets). Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich onafhankelijk kan aanpassen aan de druk die erop wordt uitgeoefend.

Wat is gelfoam?

Gelfoam: gelfoam is een schuimsoort die reageert op lichaamsdruk, het schuim wordt extra soepel en er wordt een minimale tegendruk op het lichaam ervaren. Het grote voordeel van dit schuim is dat het optimaal ventileert. Het schuim houdt geen warmte vast maar is wel drukverlagend. Gelfoam heeft een open cellenstuctuur waardoor lichaamswarmte en lichaamsvocht zeer goed wordt afgevoerd.
Al het schuim in onze matrassen is getest en de matrassen zijn volledig gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Deze matras is voorzien van het LGA certificaat.
Het LGA certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die getest zijn op schadelijke stoffen. Het LGA Quality Certificate verklaart onder andere dat een schuimproduct een uitstekende kwaliteit heeft. Met dit certificaat ben je zeker van een veilig product.

De LGA certificering kan gelden voor zowel de matraskernen, tijken en lattenbodems.
De producteigenschappen worden getest op lange-termijn gebruik, duurzaamheid, veiligheids- en milieuprestatie. Verder wordt getest op verdamping, om te zien of het product geschikt is voor een slaapomgeving.

Een matras zonder chemicaliën

ruikt c.q. stinkt niet.
Je ademt geen chemicaliën in dus beter voor de gezondheid.

Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

All search results