Onze Showrooms

Fairsleeping is trots om meerdere showrooms te hebben waar u ons assortiment beddengoed en slaapkamermeubilair kunt bekijken. We hebben drie showrooms, één voor kinderbeddengoed, één voor matrassen en boxsprings, en één voor volwassen beddengoed van de merken Good Morning, Hip, Descanso en Pure Luxury. We zijn er trots op dat we hoogwaardige producten aanbieden van deze gerenommeerde merken, die bekend staan om hun kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Inrichting van onze showrooms/ magazijnen

Onze showrooms zijn ingericht om u een idee te geven van hoe onze producten eruit zien in een echte slaapkameromgeving. Hier kunt u onze producten bekijken, aanraken en voelen, zodat u de kwaliteit zelf kunt ervaren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Zoals u kunt begrijpen hebben wij in onze showrooms niet alle matras maten en boxspring kleuren staan. Wel hebben wij van élk type matras 1 exemplaar liggen die u als b2b kunt bekijken / laten testen door uw klant.

Het vinden van het juiste beddengoed

We begrijpen dat het vinden van het juiste beddengoed en slaapkamermeubilair een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we u de mogelijkheid om onze showrooms te bezoeken op afspraak. Zo kunt u er zeker van zijn dat u voldoende tijd heeft om rond te kijken en al uw vragen te stellen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Showroom bezoeken

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van een van onze showrooms, vul dan het onderstaande formulier in om een ​​afspraak te maken. Onze showrooms zijn gevestigd in verschillende locaties, dus u kunt het formulier gebruiken om aan te geven in welke showroom u geïnteresseerd bent. Onze medewerkers zullen contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen en eventuele vragen te beantwoorden die u heeft.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in een van onze showrooms en u te helpen bij het vinden van het perfecte beddengoed en slaapkamermeubilair voor uw behoeften en budget.

All search results