Matrassen

Matrassen groothandel
Fairsleeping is een toonaangevende groothandel in matrassen, waarbij we ons richten op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. We importeren matrassen vanuit verschillende landen, waaronder Duitsland, om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot een breed scala aan matrassen van de hoogste kwaliteit.

Een goede nachtrust voor uw klanten
Bij Fairsleeping begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor onze klanten en hun gezondheid. Daarom hebben we een breed assortiment aan matrassen beschikbaar in verschillende materialen en ontwerpen, zodat er voor elke klant wat wils is. Of het nu gaat om pocketveringmatrassen, traagschuimmatrassen, latexmatrassen of hybride matrassen, we hebben voor ieder wat wils.

Duitse kwaliteit matrassen
Onze matrassen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om comfortabel te zijn en een optimale ondersteuning te bieden tijdens het slapen. We streven ernaar om de nieuwste technologieën en materialen te gebruiken om matrassen van de hoogste kwaliteit te leveren.

Matrassen dropshippen
Als groothandel in matrassen bieden we onze klanten ook een breed scala aan dropship-mogelijkheden. Dit betekent dat onze klanten geen voorraad hoeven te houden en rechtstreeks naar hun eigen klanten kunnen verzenden, waardoor de kosten en het risico van overstock worden verminderd.

Goed matras tevreden klant
Bij Fairsleeping hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. We bieden uitstekende klantenservice en zorgen ervoor dat onze klanten de best mogelijke producten en service ontvangen. We zijn er trots op om een betrouwbare en kwalitatieve groothandel in matrassen te zijn en we streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten en diensten tegen een scherpe prijs.

Matras met of zonder chemicaliën
Het importeren van beddengoed en matrassen uit Duitsland heeft verschillende voordelen, waaronder het feit dat deze producten niet met een vrachtvliegtuig worden vervoerd. Dit betekent dat de producten niet worden blootgesteld aan de chemicaliën die worden gebruikt om ongedierte te doden tijdens het transport per vliegtuig.

Waarom doen ze dit
Deze chemicaliën worden vaak gebruikt in het vliegtuig om ervoor te zorgen dat eventuele beestjes die zich in het vrachtgedeelte van het vliegtuig bevinden worden gedood. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat de beestjes zich verspreiden naar andere delen van de wereld en schade aanrichten aan de lokale flora en fauna. Helaas kunnen deze chemicaliën ook schadelijk zijn voor de producten die in het vliegtuig worden vervoerd, met name textielproducten zoals beddengoed en matrassen.

Voorkomen beter dan genezen
Door te importeren uit Duitsland vermijden we dit probleem. De producten worden namelijk over land vervoerd, wat betekent dat ze niet worden blootgesteld aan de chemicaliën die worden gebruikt bij het vervoer per vliegtuig. Dit zorgt ervoor dat de producten veilig en gezond zijn bij aankomst in onze opslagruimte.

Certificaten op onze matrassen
Daarnaast hebben de matrassen en boxsprings die we importeren uit Duitsland verschillende certificaten, waaronder Öko-Tex, LGA, Der Blaue Engel, Schadstoffprüf, ISO, CBM en ISOKam. Deze certificaten zijn belangrijk omdat ze aangeven dat de producten veilig zijn en voldoen aan verschillende gezondheids- en milieunormen.

Over deze matras certificaten:
Het Öko-Tex certificaat bijvoorbeeld, is een certificering die aangeeft dat de producten zijn getest op schadelijke stoffen en veilig zijn voor menselijk gebruik. Het LGA certificaat is een certificering die aangeeft dat de producten zijn getest op duurzaamheid en kwaliteit. Het Der Blaue Engel certificaat is een certificering die aangeeft dat de producten voldoen aan bepaalde milieunormen.

De certificaten die onze matrassen en boxsprings hebben ontvangen, geven onze klanten het vertrouwen dat ze een veilig en hoogwaardig product kopen. We vinden het belangrijk om onze klanten alleen producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieubewustzijn.

Al met al is het importeren van beddengoed en matrassen uit Duitsland een verstandige keuze voor ons als bedrijf en voor onze klanten. Door te kiezen voor deze producten kunnen we ervoor zorgen dat we alleen de hoogste kwaliteit producten aanbieden, zonder dat onze klanten zich zorgen hoeven te maken over de mogelijke schadelijke effecten van chemicaliën die worden gebruikt bij het vervoer per vliegtuig.

All search results