Opklap stapelbed Smart Bunk

Multimo Opklap stapelbed Smart Bunk

Verkoop
Inkoop

Inclusief b.t.w
Exclusief b.t.w

Code EAN: SKU/ EAN 15072 Categorieën , ,

Multimo Opklap stapelbed Smart Bunk

Opklap stapelbed Smart Bunk

2 bedden en een bureau van 2 meter lang zijn gecombineerd in één meubel. Op andere tijden dan slapen, kunt u uw bedden opvouwen en uw bureau gebruiken.

2 bedden en een bureau van 2 meter lang zijn gecombineerd in één meubel. Op andere tijden dan slapen, kunt u uw bedden opvouwen en uw bureau gebruiken.

Bedden zijn apart open. Dus zonder een andere ruimte te sparen voor een tweede bed, gebruik je het bovenbed van Smart Bunk voor je gasten.

Zoals al onze producten, wordt geproduceerd met materialen in EU-kwaliteitsnormen. Opklapbedmechanisme, ook ontworpen en geproduceerd door Multimo, heeft een levensduur van minimaal 10 jaar en deze periode kan veel langer zijn, afhankelijk van zorgvuldig gebruik. De 25 jaar oude Multimo-producten werken nog steeds en worden veilig gebruikt in huizen en kantoren. De matrasbodem wordt ondersteund door aluminium frame en latten voor extra comfort en verhoging van de duurzaamheid.

Een van de veelgestelde vragen gaat over het risico van het openen/sluiten van het bed zelf, zonder dat u het weet. Multimo Furniture zorgt voor het openen en sluiten van alle bedkasten met gasveren. De aard van de gasveer laat hem alleen werken als er een tegengestelde kracht wordt uitgeoefend. Dit betekent dat als een bepaalde mankracht niet wordt toegepast, het systeem zichzelf niet opent of sluit, waardoor het bed niet beweegt.

Maten opklap stapelbed Smart Bunk:

breedte 202 x hoogte 208 x gesloten diepte 44 cm. Open diepte 118 cm

Deze opklap stapelbed al vanaf €2,77 per nacht inclusief levering & montage! Als u betaald met Spraypay, gespreid betalen over 36 maanden!

Montage handleiding

Extra informatie

Merk

Soort matras

, ,

All search results